Aankoop Art Deco en antieke juwelen

Alle Art-Deco, Antieke of Oude juwelen zowel in Zilver, Goud, Palladium of Platinum kan U aan ons verkopen. Ook gebroken juwelen en / of oude juwelen waar de steentjes uit zijn weten wij te appreciëren.

Bij aankoop van Antieke of Art-Deco juwelen / sieraden wordt alles getoetst, getest en gewogen in Uw aanwezigheid. Voor alle diamanten betalen wij bij en ook oude slijp diamant(en) of bolsjewieken worden in rekening gebracht.

Zo dus de samengestelde prijs van het Goud of ander metaal + de diamant(en) is altijd onze eerste bod. Voor de Antiekwaarde bij te betalen nemen wij graag uw juweel in bewaarneming dat steeds bij ons ter plaatse verblijft.

Verschillende Antieke juwelen Handelaars bezoeken wekelijks onze winkel en betalen maar al te graag bij voor (Antiek) waarde van uw Oude sieraden.

Vaak wordt het samengesteld bod onze aankoopprijs. Met name de samengestelde 
Metaal waarde + de Edelsteen waarde + de Antiek waarde wordt ons “Beste Bod” .

Weet ook: taxeren is steeds gratis en vrijblijvend en wij begrijpen als geen ander dat soms bij overlijden eerst een akkoord of overleg met de familie moet worden afgesloten….

Gold-50, Uw bemiddelaar en vertrouwenspersoon bij uitstek voor de verkoop van al Uw oude Juwelen / sieraden en voor het bekomen van de beste marktprijzen.

Verkoop van art deco en antieke juwelen

Alle Art-Deco juwelen of Oude Juwelen worden uitsluitend aangeboden en eventueel verkocht aan professionele handelaars die over de juiste kanalen beschikken. Dit segment van juwelen vraagt een doelgerichte Internationale aanpak is veeleer bestemd voor export dan voor eigen markt.

Gold-50 Bvba, Abdijstraat 86, 2020 Antwerpen, Tel: +32 (0) 3 237 48 54 , Open van 10u00 tot 17u30 van Di tot en met Vrij doorlopend en van 10u00 tot 17u00 op Zat.


Onze kwalificaties