Aankoop en verkoop van diamanten / Diamanten juwelen:

In onze vestiging te Antwerpen staat steeds een gekwalificeerde “Polished Diamond Grader” ter Uwer beschikking. Tevens zijn wij Lid van Hoge Raad Diamant en kunnen wij diamanten exporteren onder Diamond-Office H.R.D.

Bijgevolg kopen en betalen wij alle losse diamanten maar ook diamanten in (alle) juwelen gezet zoals ringen, oorbellen, armbanden, spelden, antieke of oudere Juwelen met diamant, etc…

Het taxeren van diamant in juwelen gebeurd ter plaatse (zonder deze eruit te halen) steeds in Uw bijzijn en aan de hand van de vier 4’c , met name: Carat, Color, Clarity en Cut.

Ook losse diamant, gecertificeerde investeringsdiamanten en / of diamant gezet in juwelen krijgen de nodig aandacht en evaluatie. Moest U beschikken over certificaten van desbetreffende juwelen of diamanten gelieve deze dan mee te brengen als U, Uw diamant(en) bij ons aanbiedt.

De aankooprijs van Diamantjuwelen betekent dan ook vaak de samengestelde prijs van gezette aanwezige diamant in het juweel + de edelmetaalwaarde. Investeringsdiamant nemen wij ook soms in bewaarneming en diverse Diamantairs bezoeken wekelijks onze zaak en laten hun beste Bod Geweten.

De taxatie van diamanten zowel los als gezet in juwelen worden kosteloos getaxeerd en werkt zeer informatief alvorens over te gaan tot verkoop. Het hoeft verder geen betoog dat onze ligging op 10 minuten van de diamantwijk , onze exportkanalen, onze Know-How en infrastructuur garant staan voor de hoogst mogelijke prijs voor al Uw diamanten!

Verkoop van briljanten

Voor een mooi assortiment van juwelen gezet met briljanten kan u steeds terecht in onze winkel. Wat is het verschil tussen diamant en briljant? Diamant is het materiaal en briljant refereert veeleer naar de slijpwijze van het materiaal diamant.

Gold-50 Bvba, Abdijstraat 86, 2020 Antwerpen, Tel: +32 (0) 3 237 48 54 , Open van 10u00 tot 17u30 van Di tot en met Vrij doorlopend en van 10u00 tot 17u00 op Zat.


Onze kwalificaties