Aankoop goud en juwelen

Al onze transacties bij Gold-50 zijn vertrouwelijk, discreet en in een beveiligde omgeving.
Wij kopen al uw oude juwelen al of niet gezet met edelstenen of diamanten, gouden tanden, gouden munten, penningen, oud goud, andere gouden voorwerpen en Art Deco juwelen.

Gold-50 garandeert u de hoogst mogelijke goudprijs (de dagprijs van goud is steeds gerelateerd aan de goudkoers van het moment) en dit voor alle goudlegeringen: 8K, 9K, 10K, 14K, 18K, 20K, 21K, 22K. Wij testen / toetsen en wegen uw goud in uw aanwezigheid, volledig gratis en vrijblijvend. Wij beschikken ook over een Spectro apparaat en kunnen metaal analyses onmiddellijk verschaffen.

Ook Inkoop van (Oud) Goud afkomstig uit een erfenis wordt gratis getaxeerd door ons. Vrijblijvend verkoopt U geheel of Gedeeltelijk en of op een later tijdstip deze juwelen aan ons.

Indien er een overeenkomst volgt betalen wij u, indien wenselijk U in contanten uit (Uiteraard volgens de wettelijke limiet). Onze ervaren inkopers, taxateurs staan garant voor een onberispelijke service naar U toe. 

Weet ook voor verkoop  van oud goud en juwelen moet U zich steeds aanbieden met uw identiteitskaart en moet u een leeftijd hebben van 18 jaar.

Via onze exportkanalen, (eigen) groothandel en know –how garanderen wij U steeds de hoogste goudprijs van de markt.

Eigen groothandel voor Aankoop / Verkoop Goudstaven, Gouden Munten:

Gold-50 en Antwerpen Goudbank zijn op de dezelfde locatie gesitueerd . Deze groothandel in beleggingsgoud en gouden munten staan ook ter Uwe beschikking. Voor aankoop en verkoop en real time goudprijzen van Goudstaven en gouden munten kan U alvast een kijkje nemen op:

www.goudbank-antwerpen.com

Verkoop gouden juwelen

Zonder enige verplichting tot aankoop worden uw oude juwelen getaxeerd en ter plaatse uitbetaald.  Vrijblijvend heeft u ook de mogelijkheid om nieuwe juwelen aan te schaffen en deze in te ruilen voor uw oud goud. Deze win-winsituatie geschiedt allemaal uiteraard ter plaatse en aan de meeste gunstige prijzen en voorwaarden.

Gold-50 Bvba, Abdijstraat 86, 2020 Antwerpen, Tel: +32 (0) 3 237 48 54 , Open van 10u00 tot 17u30 van Di tot en met Vrij doorlopend en van 10u00 tot 17u00 op Zat.


Onze kwalificaties