Aankopen merkjuwelen en merkhorloges

Zowel voor Merkjuwelen als voor merkhorloges geldt een belangrijk begrip. Breng A.U.B. indien mogelijk Uw aankoop bewijs en/of certificaten en/of bijpassende doosje en of andere verpakkingen mee. Dit allemaal helpt om een beter prijs te bekomen op de markt en uiteraard de nieuwe eigenaar wil ook zoveel mogelijk origineel genot als toen U het aankocht….

Het is logisch en het hoeft verder geen betoog dat alle merkuurwerken in consignatie worden genomen om eventueel te openen. Nooit of nimmer is replica zo professioneel nagebootst en te onderscheiden van de originele modellen… Wij kunnen een goed bod uitbrengen voor merken zoals : Rolex, Breitling, Chopard, Cartier, Audemars Piquet, etc.

U kan ook een mail versturen met desgewenst merkuurwerk om een eerste taxatie vanop afstand te bekomen.

Voor uurwerken, Zakhorloges en of merkjuwelen al of niet met diamant gezet en vervaardigd uit goud af ander edelmetaal kunnen wij veeleer onmiddellijk een prijs laten geweten. 
Onze taxateurs en inkopers staan steeds voor een onberispelijke service naar U toe en taxatie is altijd gratis.

Verder is discretie en vertrouwen steeds gewaarborgd in ons filiaal en verkoopt U geheel vrijblijvend zonder enige vorm van kosten. Vergeet niet Uw paspoort mee te brengen en wij kunnen enkel zaken met U doen vanaf de leeftijd van 18 jaar.

 

Verkoop merkuurwerken en merkjuwelen:

Merkuurwerken worden altijd gereviseerd door desbetreffend merkverdeler alvorens wij ze terug te koop aanbieden. Merkjuwelen bieden wij enkel te koop aan in onze winkel enkel na revisie door gespecialiseerd atelier.

Gold-50 Bvba, Abdijstraat 86, 2020 Antwerpen, Tel: +32 (0) 3 237 48 54 , Open van 10u00 tot 17u30 van Di tot en met Vrij doorlopend en van 10u00 tot 17u00 op Zat.


Onze kwalificaties